• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Wanda Nara'dan İstanbul paylaşımı! 'Yengemiz, sen bize Icardi'mizin emanetisin'

Alyssa

Forum Üyesii

Galatasaray'n transferini uzun süredir gözlediği ünlü futbolcu Mauro Icardi, geçtiğimiz günlerde resmen sarı-kırmızılı takım ile anlaşmıştı. Icardi, transfer sürecinde hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara'nın hastalığı nedeniyle zor günler geçirmişti.

Konuyla ilgili Arjantin basınına konuşan Nara, şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

"HASTALIĞIMI TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİM"

"Herkes şoktaydı. Anlayabildiğim zaman, belki halka da hastalığımı anlatabilirim. Doktorların şüpheleri vardı. Altı farklı hastalık olabilir. Bana hiçbir şey söylemediler çünkü tam olarak emin değiller. Biyopsi yaptırdım ve bu 15-20 gün sürdü. Sonra doğrulandı. Biyopsi sürecim devam ederken hastalığımı televizyondan öğrendim."

Alıntı Metni

WANDA'DAN İSTANBUL PAYLAŞIMI

Icardi ve çocuklarıyla birlikte Türkiye'ye gelen Wanda Nara, tüm bunların ardından 16.6 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından İstanbul'da paylaşım yaptı.

Mauro Icardi'nin de kalp emojileriyle yorum yaptığı gönderi, kısa sürede 350 bine yakın beğeni aldı.

Nara'nın peş peşe yayınladığı karelere; "Yengelerin yengesi", "Sen bize Icardi'mizin emanetisin" ve "Ülkemize olan saygınız beni benden alıyor" gibi yorumlar yazıldı.

Icardi ailesi kararını verdi! Önce Milano sonra İstanbul
'Aşkın Olayım' ile gündemden düşmüyor! Simge, Icardi transferine kayıtsız kalmadı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.