Aaryan
Forum Üyesii
Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Corendon Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, 3. sıradaki yerini kaybetti. Siyah-beyazlı ekip, sezonu üçüncü sırada tamamlayabilmek için kalan iki maçını kazanmak zorunda. Aynı zamanda Reeder Samsunspor’un puan kaybı yaşaması gerekiyor. Bu sonuçların ardından teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’in Norveç basınına verdiği demeçler gündemi daha da alevlendirdi. “İlk İkiye Yaklaşmalıyız” Sözleri Tepki Çekti Solskjaer’in, "Gelecek sezon hedefimiz, ilk ikiye daha da yaklaşmak olmalı çünkü çok gerideyiz." açıklaması, Beşiktaş taraftarlarının tepkisini topladı. Açıklamayı değerlendiren spor yorumcusu Ergin Aslan, bu sözlerin mantıklı olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Ole Gunnar Solskjaer'in söyledikleri bana mantıklı gelmedi. 'İlk iki takıma yaklaşmalıyız' dediği takımlar bu sezon toplam 4 mağlubiyet aldılar; bunların 3’ü Beşiktaş’a karşı. Yeni sezonda hedefin onlara yaklaşmak olamaz.” “Ya Geri Adım At Ya da Yeni Sezona Başlama” Ergin Aslan açıklamalarının devamında Solskjaer’e sert sözlerle yüklendi: “Beşiktaş, Sergen Yalçın'la şampiyon olduğunda en iyi kadroya mı sahipti? Hayır. O dönem Fenerbahçe’nin kadrosunu hatırlayın. Beşiktaş, Athletic Bilbao ya da Atletico Madrid gibi ‘hedefim Barça’ya yaklaşmak’ diyemez. Burası Beşiktaş. Bu açıklamaya kesinlikle katılmıyorum. Ya bu sözlerini düzeltmeli ya da gerçekten böyle düşünüyorsa yeni sezona başlamasına gerek yok.” 90min HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..