• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Yağmur Tanrısevsin'in fırından ekmek alma kombini gündem oldu!

Artur

Forum Üyesii

Elele dergisinin mayıs sayısının kapağında yer alan Yağmur Tanrı Sevsin, hayattaki değerlerinden bahsederek; "Adaletsizlik ve haksızlık benim hiç tahammül edemediğim bir şey. Bana ya da başkalarına fark etmez. O zaman içimden bir güç çıkıyor; ortalığı kasıp kavurabileceğim. Beni iyi tanıyan herkes, en değer verdiğim şeyin bu olduğunu bilir" demişti.

"AŞKTA BENCİLLİK OLMAMASI GEREK"

Tanrısevsin, “Hangi tür davranışlar o kişiden uzaklaşmanıza sebep olur?” sorusuna, "Kendini çok özel ve değerli görüp, başka insanları sahip olduklarından ya da olamadıklarından dolayı küçümseyenlerden koşarak uzaklaşabilirim" yanıtını vermişti.

Ünlü oyuncu, aşkta asla olmaması gereken şeyleri ise şöyle sıralamıştı:

Alıntı Metni

DİKKAT ÇEKEN KOMBİN

Yağmur Tanrısevsin son paylaşımında fırından ekmek aldığı anları paylaştı. Tanrısevsin'in ekmek alma kombini ise sosyal medyada gündem oldu. Külot trendine uyan oyuncu tarzıyla dikkat çekti.

Yağmur Tanrısevsin'den eski aşkı Kerem Bürsin'e destek!

YORUM YAĞDI

Adeta bir davete gider fırına giderek ekmek alan ve o anları da paylaşan Yağmur Tanrısevsin'e "Babamın terlikleri ve eşofmanım guruptan ayrıldı", "Kadın çok şık", "Ya resmen altına aceleyle bir şey giymeyi unutmuş", "Ya çekimden dönüyordur" yorumları yağdı.

Yağmur Tanrısevsin: Her şey benim için aşktır

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.