Aaryan
Forum Üyesii
Beşiktaş’ta, geçtiğimiz günlerde yeniden başkan seçilen Serdal Adalı ve yönetim kurulu, Tüpraş Stadı’nda gerçekleştirilen törende mazbatalarını teslim aldı. Mazbatalar, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk tarafından verildi. Yamantürk, törenin ardından Gündem Beşiktaş'ın mikrofonlarına yaptığı açıklamada yeni yönetime başarılar dilerken, şu ifadeleri kullandı: "Mazbatayı verirken de söylediğim gibi, Beşiktaşımız için hayırlı olur, hayırlı olacağına da inanıyorum. Zor bir dönem, dünya zor bir dönemden geçiyor, Türkiye daha zor bir dönemden geçiyor. Başkalarının ne yaptığı değil, bizim imkânlarımızla neler yapabileceğimiz önemli. Gelecek yılı ya da ondan sonraki yılları düşünmek önemli değil, önümüzdeki 10 yılları düşünerek Beşiktaş'ın temellerini atacaklarını ümit ediyorum ve inanıyorum." Divan Toplantısı'nda yaşanan olaylarla ilgili yöneltilen soruyaysa Yamantürk, "Divan Toplantısı hakkında bir şey söylemek istemem, o orada kaldı. Herkes o olayı konuşuyor ama kimse Beşiktaş’ın kaybolan 100 milyon Euro’sunu sormuyor bana. Ben hesabını istiyorum. Benim 100 milyon Euro'm nerede?" duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..