• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Yaşar İpek kardeşinin vefatından 4 ay sonra sahneye çıktı! Saat detayı dikkat çekti

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ - Yaşar İpek ve Eylem İpek Şafak'ın kardeşi muhabir Işık İpek, aralık ayında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Kardeşinin vefatının ardından 80 gün sonra paylaşım yapan Yaşar İpek, "Sensiz 80 gün!!! Bir değil binim gitti. Dünyam, her şeyim kelimelere sığdıramadığım, Rabbime şükürler olsun senin gibi bir kardeş verdi, milyar kere geri gelsem Allah’tan seni isterim, doyamadım sana ışığım. Rabbim seni cennetiyle müjdelesin, Allah dostlarıyla beraber eylesin er geç buluşacağız özleminle hasretinle yaşamaya çalışacağım. ağladığım için çok kızıyorsun biliyorum, elimde değil abim kavuşana kadar bunu da sen idare edeceksin. Şu an en sevdiğin yerdeyim (Kâbe) biliyorum sen de buradasın seni çok çok çok seviyorum abim canım her şeyim" demişti.

Danla Bilic'in eski sevgilisi Berk Çetin tutuklandı! Fenomenden ilk açıklama

Kardeşinin vefatının ardından 4 ay sonra sahneye çıkan Yaşar İpek gözyaşlarını tutamadı. 2.sayfada yer alan habere göre; Yaşar İpek, Onun saatiyle çıkacağım sahneye. Ölümün bu kadar ensemizin üstünde olduğunu bilmiyorduk." dedi.

Öte yandan Yaşar İpek konuşmakta zorlandığı görüldü.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.