• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Yeni yıldızlar keşfedecekler! Hülya Avşar "Yıldız De Bana" isimli yarışmayla ekranlara dönüyor

SheLa

Moderatör
Bayan Üye
Yeni yıldızlar keşfedecekler! Hülya Avşar Yıldız De Bana isimli yarışmayla ekranlara dönüyor

Masumiyet dizisinde rol alan Hülya Avşar, "Yıldız De Bana" isimli yarışmayla izleyici karşısına çıkacak. Yeni yıldızların keşfedileceği programda Avşar'ın yanı sıra Hamdi Alkan, Kerem Alışık ve Büşra Pekin gibi isimler de jüri koltuğuna oturacak.

Hande Yener ve İrem Derici başta olmak üzere birçok ünlü ismin keşfedilmesine ön ayak olan Hülya Avşar, yepyeni bir yarışmayla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Avşar, jüri koltuğunda oturacağı yeni yarışma Yıldız De Bana'da sektöre yeni oyuncular kazandıracak.

HAMDİ ALKAN OYUNCU KOÇLUĞU YAPACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Yaşar ve Efe İrvül'ün patronu olduğu Pastel Film imzalı yarışma Kanal D'de seyirciyle buluşacak. Yıldız De Bana yarışmasında oyuncu koçluğunu Hamdi Alkan yapacak. Alkan yarışmacıların oynayacakları metinlerle ilgilenecek ve onları jüri üyelerine karşı savunacak.

Yeni yıldızlar keşfedecekler! Hülya Avşar Yıldız De Bana isimli yarışmayla ekranlara dönüyor

KEREM ALIŞIK VE BÜŞRA PEKİN DE JÜRİ KADROSUNDA

Kerem Alışık da her hafta canlı olarak yayınlanacak olan yarışmada sektöre genç isimlerin katılmasına ön ayak olacak. Yarışmanın 3. jüri üyesi ise başarılı oyunculuk performansının yanı sıra son günlerde değişimiyle gündeme gelen Büşra Pekin. Mart ayında yayınlaması planlanan yarışmanın elemeleri yakında 7 ilde yapılacak.

Alıntı:

ALINTI

Tugbu

Forum Üyesi
Bayan Üye
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.