• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Yılmaz Morgül: Annemin öldüğünü biliyorum ama her gün evde beraberiz

Nova

Forum Üyesii

Yılmaz Morgül'ün uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören annesi Fatma Morgül, yılbaşı gecesinde vefat etmişti. Acı haberi sosyal medyadan duyuran ünlü şarkıcı, annesiyle fotoğrafını paylaşmış ve; "Annemi, canımı, bebeğimi, her şeyimi kaybettim. Anneciğim mekanın cennet olsun. Allah rahmet eylesin" notunu düşmüştü.

Önceki gün '2. Sayfa' programına katılan Morgül, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak annesini anmıştı. Morgül, "İlk defa bir kandilde annem yoktu, elini öpmedim, kandil simiti alamadım, oturdum ağladım. Babamı kaybettiğimde ablamı da bir kazada kaybettim ve 19 yaşındaki yeğenimi de kaybettim ama bu çok acı" demişti.

"DELİRDİM GALİBA DİYORUM"

Yılmaz Morgül, sözlerine şöyle devam etmişti:

Alıntı Metni

"DEPREM BÖLGESİNDEYDİM"

59 yaşındaki şarkıcı, son olarak Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularına cevap veren Morgül, “Uzun bir süredir deprem bölgesindeydim yeni geldim. Kafamın dağılması için arkadaşlarım çıkardı” dedi.

Yılmaz Morgül: Hayatımdan onları çıkardım!

"SÜREKLİ KONUŞUYORUZ"

Annesinin vefatı sonrası psikolojik destek aldığını ifade eden ünlü isim, gözyaşlarına hakim olamayarak şöyle konuştu:

Alıntı Metni

"İYİ OLMAK İSTİYORUM"

Annesinin vefatının üzerine deprem ile ikinci bir şoku yaşadığını ifade eden Morgül, “Nasıl toparlayacağım bilmiyorum ama artık iyi olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Morgül: Hande Erçel ile evlenmek isterdim!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.