• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Yonca Evcimik: Ahlaksız teklifler aldım!

Alyssa

Forum Üyesii

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yüksek Bale Bölümü'nden mezun olan, 1991 yılında ilk albümü 'Abone' ile şarkıcılık kariyerine adım atan Yonca Evcimik, geçtiğimiz sene 1994'te dünyaevine girip, 1997'de boşandığı Harun Özakıncı'ya dair konuşmuştu.

"SEVE SEVE AYRILDIK"

Ünlü şarkıcı, "Biz ayrılırken bile çok aşıktık, birbirimizi seviyorduk. Aynı evin içinde yaşamamızda da bir sıkıntı yoktu. Ama insanların hayattan beklentileri... Herkesin bir hayali var. Benim bütün hayallerim ve beklentilerim istediğim gibi oldu ama karşı tarafın istediği gibi olmayınca psikolojisi bozuldu. Onun mutsuzluğu bana yansıdı. Baktık ki birbirimizi zedeliyoruz, seve seve ayrıldık" demişti.

"AHLAKSIZ TEKLİFLER ALDIM"

Türk televizyon tarihinin en sevilen dizilerinden biri olan ‘Çılgın Bediş’ isimli diziyle şöhreti parlayan ve daha sonra çıkardığı şarkılarla adından söz ettiren Yonca Evcimik, son olarak 'Haber Bahane' adlı röportaj serisine konuk oldu.

Yonca Evcimik'i duygulandıran fotoğraf!

Gökay Kalaycıoğlu’nun sorularını yanıtlayan ünlü isim, kariyeri boyunca ahlâksız teklifler aldığını ancak hiçbirini kabul etmediğini açıkladı.

"HİÇBİR ZAMAN ÖDÜN VERMEDİM"

59 yaşındaki Evcimik, şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

"MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR"

"Bu teklifleri kabul etmediğim için beni engellemeye çalıştılar" diyen şarkıcı, "Meyve veren ağaç taşlanır. Ne yaparsan yap, tırmandıkça olur böyle şeyler. Bunlar ben müzik dünyasında aktifken oldu. Bunlar tüm dünyada, her sektörde oluyor. Miden kaldırırsa kolay yoldan daha hızlı ilerlersin. Benim hiçbir zaman öyle bir düşüncem olmadı" şeklinde konuştu.

Yonca Evcimik: Kavga eden köpekleri ayırmaya çalışırken düştüm!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

gulsen06

Bayan Üye
Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.