• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Yüzde iki yaşama şansım vardı!'

Alyssa

Forum Üyesii

Burak Sergen, 12 Nisan 2021'de evinde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırılmıştı. Koronavirüse bağlı akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısı yaşayan oyuncu, 15 gün entübe edilmiş, 45 gün hastanede tedavi görmüştü. 62 yaşındaki sanatçı, katıldığı programda ölümden döndüğü dönemi paylaştı.

"ÖBÜR TARAFA GİTTİM GELDİM"

Şimdilerde 'Hudutsuz Sevda' dizisinde kamera karşısına geçen Burak Sergen, "Koronavirüsü çok ağır geçirdim. Yüzde iki yaşama şansım vardı. Öbür tarafa gittim geldim" dedi.

Burak Sergen'in nafaka isyanı! 'Hapse gireceğim için korkuyorum'

"ENTÜBE SONRASI İKİ AY YÜRÜYEMEDİM"

Alıntı Metni

"SAHNEYE ÇIKMAK ZORUNDAYDIM"

Yatalak kalmaktan korktuğunu belirten Sergen, "Doktora 'Yatalak mı kalacağım, bundan sonra böyle mi?' dedim. Doktor 'Kaslar açılacak' dedi. Açılmazsa yatalak kalacağım, mesleğimi yapamayacağım! Ben sahneye çıkmak zorundaydım" ifadelerini kullandı.

"VÜCUDUMUN YARISINI BIRAKTIM"

Hastane çıkışı konuşan sanatçı, "45 gün sonra ilk defa gün yüzüne çıkıyorum, hastalığı yendiğim için çok mutluyum. 12 gün boyunca hiçbir şey hissetmedim, uyumuşum. İngiltere’den gelen virüsü kapmışım, çok ağırdı. Bu süreçte kilo verdim, vücudun yarısını bıraktım. Bundan sonra evde tedavi süreci başlayacak. 2-3 ay sürer. Hastanedeki tüm teçhizat eve taşındı" açıklamasını yapmıştı.

Burak Sergen: Bu kadar çok ünlü olursa kimden fotoğraf isteyeceğiz?

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.