• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Zara kansere yakalanan Tanyeli'nin son halini paylaştı

Alyssa

Forum Üyesii

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Tanyeli'nin, geçtiğimiz haftalarda pankreas kanseri olduğu ortaya çıkmıştı. Tedavi gördüğü hastanedeki odasından video paylaşım yapan ünlü isim, sağlık durumu hakkında konuşmuştu.

"Bu videoyu size borç biliyorum" diyen Tanyeli, "O güzel mesajlarınızdan Allah razı olsun. Evet, pankreas kanseri tanısı kondu. Doktorlarım sağ olsunlar. Umut vadeden bir yolculuğa çıkıyorum. Kaderle savaşamazsın. Tevekkül ettiğiniz her şeyde bir mucize, isyan ettiğiniz her şeyde bir sınav vardır" demişti.

"HAKKINIZI HELAL EDİN"

"Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Dünyanın her yerinde dualar okuyorlar. O kadar kıymetli ki benim için. Hakkınızı helal edin" diyen ünlü isim, şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

"SENİ BÖYLE GÖRMEK BİZİ ÇOK SEVİNDİRDİ"

52 yaşındaki ünlü ismin son halini, yakın arkadaşı Zara paylaştı. 1.1 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından Tanyeli ile bir fotoğrafını yayınlayan şarkıcı, "Seni böyle görmek bizi çok sevindirdi bal kız" mesajını yazdı.

Oryantel Tanyeli ile Zara'nın bu karesi, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kansere yakalanan Tanyeli'ye eşinden destek! 'Seni çok seviyorum canım karım'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.