• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Zorlu geçen sekiz saat! 'En güzel an Can'ı ilk görüşüm'

Alyssa

Forum Üyesii

Fırat Parlak ile 2016 yılında dünyaevine giren Burcu Kara, ilk çocuğu Ali Çınar'ı 2017'de, Can'ı ise Aralık 2022'de kucağına aldı. Zorlu geçen sekiz saatin ardından oğluna kavuşan ünlü oyuncu, o gün yaşadıklarını anlattı.

"BAZI AKSİLİKLER AMA SONUNDA KAVUŞMAMIZ"

Instagram hesabından doğum yaptığı güne ait fotoğrafları yayınlayan Burcu Kara, şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

Abisi solunum yetmezliği sebebiyle yoğun bakıma alınmıştı ama şükür Can daha sağlıklı bir hastane süreci geçirdi. Gelişi de abisine göre daha kısa sürdü.

"UNUTAMAYACAĞIMIZ ANLAR"

Yine unutamayacağımız anlarla, anılarla dolu bir aralık günü. Normal doğum yapabilmem için ilk günden son ana kadar beni destekleyen ve yanımda olan canım doktoruma ne kadar teşekkür etsem az. Ve uzaklardan gelip, o günün heyecanını benim kadar çok yaşayan canım kardeşim. Eşim.

"EN GÜZEL AN EN SON FOTOĞRAFTA"

Hayatımızın en unutulmaz gününden bazı anları sizinle de paylaşmak istedim. En güzel an en son fotoğrafta tabii. Onu ilk görüşüm. Şu anda da yüzüne bakıyorum hala inanamayarak. Hepimize iyi geceler.

Burcu Kara depremzede bebeğe süt anne oldu!, Burcu Kara'nın uyku isyanı!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

gulsen06

Bayan Üye
Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.