Aaryan
Forum Üyesii
Kafa Sports’ta konuşan Oğuzhan Özyakup, Fenerbahçe’den ayrılan Džeko ve Tadić’e verilen plaketlerin ardından gündeme gelen “veda töreni” tartışmalarına kendi yaşadıklarını anlatarak katkı yaptı.Oğuzhan Özyakup:"Ben de ayrılacağımı birkaç ay önceden biliyordum ama çok konuşulmasını istemiyordum. O dönemde Arda abi ayrılmıştı galiba ya da futbolu bırakmıştı. Ona plaket verilmemişti sanırım, bir şey olmuştu. Maçtan bir gün önce takım menajeri mesaj atmıştı:“Arda’ya plaket verilmediği için taraftardan çok baskı geliyor. Sana veda edilmezse tepki olur. Başkan rica etti, maça gelsen bir şey yapsak,” dedi.Ben de dedim ki:“Başkası için tepki oldu diye, tepkiden korktuğunuz için bana plaket vermeniz çok ayıp. Hiç gerek yok.”Ben zaten öyle şeyler beklemem. 10 sene oynamışım, benim evim gibi orası. Öyle şeyleri beklemem. Ama başkasına tepki oldu diye bana değer gösterilmesi doğru değil.Maça da gitmeyecektim, veda da istememiştim çünkü duygusal olurum. Öyle şeyleri sevmem.Ben 10 sene oynadım, üç kere şampiyon oldum, kupa aldım. Başkan gelip teşekkür etti mi? Uğurladı mı? Yok."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..