Aaryan
Forum Üyesii
Spor Yorumcusu Çağdaş Sevinç, Youtube Spor Arena'da Beşiktaş'ın yeni transferi Abraham hamlesini inceledi.Çağdaş Sevinç:Abraham bitiriciliği çok yüksek bir oyuncu değil, zaten herkes biliyor. Hani ben daha net yorumlayabiliyorum çünkü Aston Villa da dahil olmak üzere oyuncuların bütün kariyerini takip ettim ama böyle bazı sosyal medyada klipler gördüm işte kaçırdığı goller üzerinden çok yanlış bir bakış açısıydı.Abraham çok üst düzey bir forvet çok uzun boylu 1.94 boyunda hava toplarına hakim, yanındaki kanatlarla, 10 numaralarla, yakınındaki oyuncularla çok iyi bağlantı kurabiliyor. Fiziksel gücü yüksek, bu özellikleri çok iyi. Ama müthiş bir bitirici değil dezavantajı da bu. Bazen kolay goller kaçıracağı da olacaktır ama dediğim gibi Beşiktaş'ın alabileceği en iyi isimlerden biri ve genel olarak şunu söyleyeyim; ben yönetimin doğru yaptığını düşünüyorum. Çünkü makul yaştaki oyunculara gidiyorlar. Yani ilk 2 transferden ve transferde ismi geçen diğer isimleri de göz önüne aldığımızda işte Juresek 24 yaşında Abraham 27 yaşında olabildiğince takımdaki 30 yaş altı oyuncu sayısını arttırmak istiyor Beşiktaş yönetimi. Çünkü şu var Abraham hala bir şeyi ispat etmek isteyen farklı deneyimlere açık İtalya'ya ilk gittiğinde de bunu söylemişti. İngilizler pek yurt dışına çıkmak istemez ama Abraham bu konuda istekli hevesli oradaki hayata da alışmış ve hala bir şeyler kanıtlamak isteyen bir futbolcu. O açıdan bence doğru profil doğru hamle Beşiktaş adına ben önemli faydalar sağlayacağını düşünüyorum.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..