Aaryan
Forum Üyesii
Vole'de konuşan Metin Tekin, Beşiktaş - Galatasaray derbisine dair gözlemlerini paylaştı.İşte Metin Tekin'in ifadeleri:NEDEN COŞKUYU FRENLEDİN?Metin Tekin: ‘’Şunu kaçırdı bence Sergen hoca. Üç maçlık periyotta hiç kimse ‘Beşiktaş ne kadar dengeli oynuyor’ demedi. Aksine bu üç maçta ‘Temposu arttı, atletik özellikleri arttı, coşkulu oynadı’ denildi. 4-0'lık Göztepe galibiyeti, 3-2'lik Başakşehir galibiyeti, 1-0'lık Kocaelispor deplasman galibiyeti… Hep coşkuluydu Beşiktaş. Sen coşkuya niye fren yaptırdın, üç haftadır gelen galibiyetlerin şifresi coşkuydu. Derbiye başlangıç oyunun bu üç haftalık coşkulu oyuna ters düştü. AGBADOU'YU ÇOK BEĞENDİMMetin Tekin: ‘’Şeyi çok beğendim ben, Agbadou'yu. Bu adam baya stoper hocam. Osimhen'i falan geniş alanda yakaladı hocam. Baya bir stoper bu Agbadou. Ama bir şeyi farkettim. Dursalar Agbadou ve Barış Alper, dersin ki ‘Bu Agbadou, Barış Alper’i döver' ama koşmaya başladıkları anda iş güçten çıkıp dengeye geliyor. Denge gerektiği yerlerde de Barış Alper güçlü. Murillo'yu da attı o koşularıyla. Agbadou, Murillo'ya karşı ayakta kaldı Barış Alper'in koşularında. Ama denge büyük bir güç, mücadeleyi zorlaştırıyor.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..