• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Ajda Pekkan lüks restorandan köpeğine mama aldı!

Alyssa

Forum Üyesii

10 Haziran'da Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde müzik ziyafeti sunan 'Süperstar' lakaplı AjdaPekkan, önceki gün Etiler'de lüks bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı.

"BEN SİZİNLE KONUŞMUYORUM"

Yaklaşık iki saat kaldığı mekan çıkışı görüntülenen usta sanatçı, gazetecilerin röportaj isteğini "Ben sizinle konuşmuyorum" diyerek geri çevirdi.

"ÇOCUKLAR NOLURSUNUZ, ALLAH AŞKINA YA!"

Israrlı sorulara "Her şey yolunda, gayet iyiyim" cevabını veren Pekkan, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan "Sarıyer'deki villasını sattığı ve Tayland'dan 25 bin dolara gençlik iksiri getirdiği" yönündekijhaberlere, "Çocuklar ne olursunuz, Allah aşkına ya! Hiçbir şey söylemiyorum, bunları sorduğunuz için sizlere röportaj vermiyorum" diyerek tepki gösterdi.

RESTORANDAN MAMA ALDI

Ünlü sanatçının, Etiler'in en lüks restoranlarından birinden köpeğine mama aldığını söylemesi şaşkınlık yarattı.

ÇALIŞANLAR VE MUHABİRLER ARASINDA TARTIŞMA

Röportaj sonrasında Ajda Pekkan'ın çalışanı olduğunu söyleyen biri ile basın mensupları arasında tartışma çıktı. Önce fotoğraf çekmeye çalışan gazeteciye dirseği ile müdahale ederek görüntü almasını engellemeye çalışan kişi, daha sonra ise kameramanların önüne geçerek kamusal alanda görüntü alınmasını engellemeye çalıştı.

"Ajda Hanım istemiyor" diyerek gazetecilere çıkışan çalışan, daha sonra araca binerek oradan uzaklaştı.

Ajda Pekkan: Sizlerle Nirvana'ya ulaşıyorum!
Evinde kaza geçiren Ajda Pekkan ameliyata alındı!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.