• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Alanyaspor-Beşiktaş maçı her senaryoya açık"

Aaryan

Forum Üyesii
Beşiktaş’ın Süper Lig’de Alanyaspor ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde, Kontraspor YouTube kanalında konuşan spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, siyah-beyazlı takımın son durumu, maçın muhtemel senaryoları ve Avrupa kupalarına katılım yolundaki hesapları hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Karakullukçu, Beşiktaş’ın bu sezon gösterdiği dalgalı performansa ve rakip Alanyaspor’un puan ihtiyacına vurgu yaparak, mücadelede her sonucun mümkün olduğunu ifade eden açıklamalarda bulundu. Uğur Karakullukçu, Alanyaspor-Beşiktaş mücadelesi hakkında şunları söyledi: "Beşiktaş enteresan bir takım, çok öngörülebilir değil. Bu tarz maçlarda zorlanıyor. Kolay bir maç olacağını düşünmüyorum. Alanyaspor'un da puana ihtiyacı var. Maç 0-0 giderken Alanya skoru korumak isteyebilir ama 1-0 geriye düşerse yaldır yaldır bir baskı denemesi görebiliriz. Bu baskıyı kurabilirler de, Beşiktaş'a çok fırsat da verebilirler kontrataktan. Her türlü senaryoya açık bir maç. Şu an Beşiktaş, Samsunspor’un bir puan önünde ve bu gerçekten çok kritik bir maç. Zaten onun dışına çıkması da pek mümkün gözükmüyor. Ligin en belirleyici maçlarından biri olacak. Türkiye Kupası'nı Galatasaray'ın kazanması Beşiktaş’ın da işine yaradı. Tabii Samsunspor’un aşağı düşmesi zor, çünkü Başakşehir’in bir de Galatasaray maçı var. Garantilemiş olsa da Galatasaray kendi sahasında kolay kolay yenilmez. Samsunspor’un durumu önemli ama ben Beşiktaş’ın bu koltuğu bırakacağını düşünmüyorum. Artık bu maç, "son bir hamle yapalım, son iki maçta galibiyet alalım, pragmatik oynayıp işi çözelim ve Avrupa kupalarını garantileyelim" maçı gibi geliyor bana. Bu yüzden mücadelede Beşiktaş’a daha yakın duruyorum." duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.