• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

‘Allah kimseyi çadırla sınamasın’

Nova

Forum Üyesii

UMUT ÜNVER - Nesrin Cavadzade, Bebek’te vale ödeme noktasına kurulan çadırda aracını beklerken görüntülendi. Deprem felaketi sonrası çadırın içinde olması hatırlatılınca oyuncu, “Allah kimseyi çadırla sınamasın. Önümüzdeki günlerde depremin kötü etkilerinden uzaklaştırmak için Kırmızı Çocuklar Derneği’nin çekeceği video’da yer alacağım. Deprem bölgesine de gitmeyi planlıyorum. Antakya’ya gitmek istiyorum. Yaraları sarmamız çok uzun vakit alacak” dedi.

‘Cesaretim kırıldı’

Cavadzade, “Bu durum sizi nasıl etkiledi?” sorusuna, “Korkunç. Hâlâ atlatabilmiş değiliz. Hepimiz çok etkilendik. Endişe ve korku içinde yaşıyoruz” yanıtını verdi. Ezgi Mola’nın enkazdan çıkan köpek Zeus’u sahiplenmesine oyuncu, “Ezgi inanılmaz biri… Duruşu ve sosyal olaylarda edindiği tavırla özel bir insan… Ben 17 yaşındaki iki kedimi üç ay arayla kaybettim. Çok zor bir seneydi. O günden sonra hayvan bakmaya cesaretim kırıldı” ifadelerini kullandı.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.