• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Ayşegül Aldinç: Küçükken istediğim her şey gerçekleşti

Alyssa

Forum Üyesii

Ayşegül Aldinç, çok yönlü kişiliğinin genlerinden geldiğini belirterek, "Annem güzel resim yapardı, babam da. Edebi yanım ise babamdan. Teyzemin de sesi güzeldi" açıklamasını yaptı.

"TARIK AKAN KARTPOSTALLARINI BİRİKTİRİYORUM"

Ünlü şarkıcı, "Küçüklüğümden beri şarkıcı, oyuncu, babam gibi köşe yazarı, annem gibi öğretmen, bunların hepsi olmak istiyordum. Öğretmenlik de yaptım, ücretli öğretmenlik. Tarık Akan'ın kartpostallarını biriktiriyordum, sonra üç filmde Tarık Akan'la oynadık. Küçükken istediğim her şey gerçekleşti. Çok saftık, temizdik, düşündüğümüz her şey gerçekleşiyordu" ifadelerini kullandı.

"DRAM BİR HAYATIM YOK"

Aldinç, çok yakında sosyal medyadaki yazılarının kitap haline geleceği haberini verdi: Hayat hikayem olmayacak kitap, hayat hikayeleri genelde sıkıcı olur benim de dram bir hayatım yok.

'Yaş yaş üstüne katanlarla hiç işimiz yok!', Ayşegül Aldinç: Bütün konser tekliflerini annem için reddettim

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Abi

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.