• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Babam canımdır, annem de her şeyimdir'

Artur

Forum Üyesii

Beşiktaş forması altında 15 yıl top koşturan eski milli futbolcu Metin Tekin, eski eşi Şevval Sam ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık (Taro) Emir Tekin'in kendi şöhretini geçtiğini söylemişti.

YouTube kanalında Onur Tuğrul'un sorularını yanıtlayan Metin Tekin, "Sadakatsiz dizisinde oynadığı dönem Bodrum’a gittik. Altı hanımefendi Taro ile fotoğraf çekildi. Ben lobide köşede oturdum" ifadelerini kullanmıştı.

"SADAKATSİZ SELÇUK'UN BABASI OLDUK"

Alıntı Metni

Tarık Emir Tekin eski sevgilisini unutamadı! 'Aşk acısı çekiyorum'

"BEN AİLEME DÜŞKÜN BİR ADAMIM"

Genç oyuncu, dün akşam 'Yalı Çapkını' dizisindeki rol arkadaşı Afra Saraçoğlu'nun Kuruçeşme'de bir mekanda gerçekleşen doğum günü partisine katıldı.

Taro, babasının dikkat çeken sözleri hakkında, "Babam benim canımdır, annem de benim her şeyimdir. Küçümsenecek bir isim asla değildir. Çok nazik ve tatlı bir anısını paylaşmış. Ben aileme çok düşkün bir adamım. Ben onların yanında bir şey değilim. Henüz yeni başlıyorum ben yoluma" şeklinde konuştu.

Tarık Emir Tekin eski sevgilisini unutamadı! 'Aşk acısı çekiyorum'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.