• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Barbara Palvin ve Dylan Sprouse nişanlandı

Nova

Forum Üyesii

Uzun yıllardır aşk yaşıyan ünlü model Barbara Palvin (29) ile İtalya doğumlu aktör Dylan Sprouse (30)’dan hayranlarını sevindirecek bir haber geldi.

"İKİSİ DE ÇOK MUTLU"

Çifte yakın bir kaynak, “Dylan ve Barbara nişanlandı. Barbara, yüzüğünü insanlara gösteriyor ve ikisi de çok mutlular” açıklamasını yaptı.

NİŞANLANDILAR

2018 yılından beri birlikte olan çift konuya dair bir açıklama yapmazken bir kaynak, “Her zaman birbirlerine çok aşıktılar, ancak şimdi her zamankinden daha mutlular. Hayatlarının bu yeni bölümünü birlikte başlatmak için sabırsızlanıyorlar” dedi.

Barbara Palvin, Türk sporcudan eğitim almak istiyor

YÜZÜĞÜ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda eski Victoria’s Secret meleği Palvin’in Mammoth Film Festivali’ne parmağında bir elmas yüzükle gelmesi dikkat çekmişti.

NASIL TANIŞTIKLARINI ANLATMIŞTI

Ünlü çiftten Sprouse, idaha önce verdiği bir röportajda Palvin ile nasıl tanıştıklarını "Barbara beni takip etti, ben de ona yazmalıyım galiba dedim. Ve ona kibar bir mesajla yazıp numaramı yolladım" diyerek anlatmıştı.

Barbara Palvin: Asla unutamayacağım

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.