• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Belçim Bilgin'den 'evlilik' cevabı! 'Hissedersem teklif ederim'

Artur

Forum Üyesii

Belçim Bilgin, Kanadalı yapımcı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile birlikte İstanbul'a geldi. Yaklaşık 3,5 yıldır birlikte olan çift, önceki gün Bebek sahilinde objektiflere takıldı. Sarmaş dolaş sahil hattında yürüyüş yapan sevgililer, ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR İŞ"

16 Şubat'ta vizyona girecek 'Hatıran Yeter' filminde rol alan Belçim Bilgin, canlandırdığı 'Zeynep' karakteri hakkında konuştu.

Alıntı Metni

"TÜRKÇE ZOR BİR DİL"

Belçim Bilgin, sevgilisi Alfredo Di Blasio'ya çevirmenlik yaptı. Blasio, magazin muhabirlerinin "Türkiye’yi nasıl buluyorsunuz?" sorusu üzerine "Türkçe biraz zor bir dil. Yemekler inanılmaz güzel" ifadelerini kullandı.

İSİM DEĞİŞİKLİĞİNE AÇIKLIK GETİRDİ!

Daha önce katıldığı bir programda ismini 'Be' olarak değiştirmek istediğini söyleyen Belçim Bilgin, muhabirlere "Benim ismim ne?" diye sordu. Ünlü oyuncu, 'Belçim' cevabını alınca, "Helal olsun. Genelde Belçin Belçin derler. Ben de hiç çaktırmıyorum. Madem öyle ‘Be’ de gitsin, ne gerek var ayrıntıya" şeklinde konuştu.

Belçim Bilgin: Yabancı dostlarım adımı söylerken çok zorlanıyorlar!

"BU İŞİN KADINI, ERKEĞİ YOK"

Blasio, "Belçim Hanım'a evlilik teklif eder misiniz?" sorusuna, "Biz zaten birbirimize çok bağlıyız. Adını başka türlü koymakla ilgili bir derdimiz yok. Saygı olsun, sevgi olsun" yanıtını verdi.

Belçim Bilgin ise "Bir kadın olarak siz evlilik teklif eder misiniz?" sorusunu, "Eğer hissedersem tabii ki ederim. Bu işin kadını, erkeği yok. Hissetmekle ilgili. O güveni veren ilişkilerde taraflardan birisi teklif edebilir" şeklinde cevapladı.

‘Partnerimle mutluyum’

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.