• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Beşiktaş bu değil!

Aaryan

Forum Üyesii
Beşiktaş, Avrupa Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında Shakhtar Donetsk ile Polonya'da karşı karşıya geldi.Siyah beyazlılar ilk maçta 4-2'lik skorla mağlup olmuştu.Rövanş maçında da 2-0'lık skorla yenilerek Avrupa Ligi'ne veda etti.Avrupa macerasına Konferans Ligi'nde devam edecek olan Beşiktaş, 3. eleme turunda St. Patrick's ile karşı karşıya gelecek.İlk karşılaşmaya iyi hazırlanamayan Beşiktaş, deplasmanda da sürpriz bir ilk 11'le sahaya çıktı.Yeni transfer Jurasek yedek kulübesine çekilirken sol bek bölgesinde Emirhan forma giydi.Solskjaer bu kararı nasıl aldı anlayamıyorum.Orta sahanın merkezinde ise Kartal Kayrak ve Demir Ege'ye görev verdi.Beşiktaş'ta geçen sezon kiralık olarak gönderilen ve bu sezon kalıp kalmayacakları kesinleşmeyen tecrübesiz futbolcuları oynatması doğru muydu?Oyunu kazanmaya yönelik hiçbir plan yoktu.Futbolcular yine topu ayağına aldıklarında ne yapacaklarını bilmeden, kendi bireysel yetenekleriyle hücum yaptılar.Savunmada da bir anlayış yoktu.Bir anda vitesi 5'e yükselten Shakhtar takımı 2 pasla kaleciyle karşı karşıya kalabiliyordu.Mert Günok, savunmaya mı güvenmiyor anlam veremedim hatalı çıkışlarda bulundu.Mert'in de dengesinin bozulduğunu gözlemliyorum.Peki ne olacak?Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde elendi.Camia teknik direktör Solskjaer'i tartışıyor.Gidecek mi, kalacak mı?Kendisi maç sonrası istifa sorusuna şu açıklamaları yaptı:"Gelecekle ilgili bu projede doğru insan olduğumu düşünüyorum. Devam etme konusunda bir sıkıntı yok. Son 4-5 yılda Beşiktaş zorlu süreçler geçirdi. İhtiyacımız olan şey istikrar."Bu sözlerden anlaşılan şu ki, kesinlikle istifa düşünmüyor.Yönetime tazminat mesajı veriyor.Ben Serdal Adalı'nın kendisiyle lige başlamayacağını düşünüyorum.Beşiktaş son yıllarda çok fazla hoca ve yönetim değişikliğine gitti.Bir türlü gelenler takıma çare olmamadı.Öncelikle takımda köklü bir değişiklik yapılması gerektiğine inanıyorum.Yabancı teknik direktör böylesine ortamlarda çok riskli.Yerli teknik direktörlere dönüş yapılmalı.Birlik ve beraberlik kurulması adına yerli futbolcular da çok önemli.Transferlerin bir an önce yapılması ve doğru isimlerin getirilmesi de çok kritik.Beşiktaş'ın işi zor.Allah, Beşiktaş'a yardım etsin.

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.