• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

''Beşiktaş bu sene temmuzda havlu atmak istiyor..''

Aaryan

Forum Üyesii
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımını konuk eden Beşiktaş, sezonun ilk resmi maçında rakibine 4-2 yenildi.Maç sonrası Nihat Kahveci, futbolculara ve Ole Gunnar Solskjaer'e sert tepki gösterdi.Yıllardır yorumculuk yapıyorum, bugün konuşamıyorum.7. dakikda bir takımın taraftarının umudu bu kadar rken alınırmı. 7. dakikada iç sahada gol yiyorsun. Beşiktaş taraftarının camianın bütün umutlarını 7. dakikada bitirdiler. İşin içinde Beşiktaş varsa bundan daha kotusu olmaz lafı yok, var... Bugun bundan daha kotusunu gorduk, bundan sonra ne gorucaz bilmiyorum. 4 yıldır kasımda havlu atan Beşiktaş takımı bu sene Temmuzda atmak istiyor herhalde.Adamın kanatları en baba kartal kanadı, senin kanadın civcivde yok. Jurasek'in tek olumlu hareketi Alisson'a bir omuz attı top çaldı. Beşiktaşlı taraftarlara çok üzülüyorum. Bu yıl bu gidişat uzun sürer. Siz kampta ne yaptınız? Tavla mı oynadınız, hep jakuzide miydiniz, havuzda mı yüzdünüz, hiç mi fizik idmanı yapmadınız? Deparı atanın dili çıkıyor. Kartal ile Demir Ege iyi çocuklar, güzel yedek olur ama bu takıma 2 tane 6 numara alın. Demir Ege ağırsın koçum. Isıracaksın rakibi. 2 tane sol ön, 2 sol bek, 2 tane stoper, 1 forvet al al al. Beşiktaş, bu oyunla Kasım'ı göremez. Beşiktaş'ta kanat yok. Orkun Kökçü fizik olarak hazır değilsin ama o frikiği Nişantaşı'na atmayacaksın. Hep geri oynadı. Ole hocam sınıfta kaldı. Bu nasıl analiz!Taraftar erkenden Rashica'yı ıslıkladı. Bu gidişat hiç iyi değil. 67. dakikada bütün tribünler oyuncuları ıslıkladı.

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.