Aaryan
Forum Üyesii
Beşiktaş Eski Divan başkanı Şeref Nasır, duhuliye.com'a özel açıklamalarda bulundu.Duhuliye;"Beşiktaş'ta hareketli günler devam ediyor. Kamp, transferler ve başlayacak olan hazırlık maçları. Beşiktaş, yeni Divan başkanı ve heyetini de yakın zamanda seçecek. Birbirinden değerli isimler ve heyetleri adaylığını açıkladı. Siz genel anlamda seçim öncesi ve sonrasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Nasıl bir Beşiktaş Divan Kurulu Beşiktaşlıları bekliyor?"Şeref Nasır;''Bilindiği gibi maalesef Divan Kurulunda son 8 sene hiç te faydalı geçmedi. Bazı toplantılarımızda Divan Başkanımızın Yönetim Kurulu Başkanına hitabetleri bizleri oldukça üzdü. Divan daima yol gösterici olmalı, Yönetim Kurulumuza bazı durumlarda komisyonlar kurarak yardımcı olmalı idi. Bunları hiç göremedik bilhassa son toplantımızda ki olay bardağı taşıran son damla idi. Şu an gördüğüm kadarı ile 9 aday var. Herhalde bunlardan 4 veya 5'i aday olur. Talip olan arkadaşlar hepside kıymetli dostlar, fakat biz artık yine eskiden olduğu gibi icabında Beşiktaş'ımıza alınacak bazı kararlarda faydalı olanı arzu ediyoruz. Umarım düşündüğümüz gibi bir grup gelir. Beşiktaş Divan Yönetimi olanın güçlü olursa yönetim de güçlenir.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..