Aaryan
Forum Üyesii
Gökmen Özcan, Tivibu Spor ekranlarında Beşiktaş’ın son dönemde yürüttüğü projeleri ve yönetimin attığı adımları yorumladı.Gökmen Özcan: "Bu sezon itibariyle de Sayın Başkan ilk atılımını zaten sermaye yatırımıyla yaptı. Ne yaptı sermaye yatırımıyla? Dedi ki, “Biz doksan küsür, doksan üç milyon doları burada bu rakamı buluruz, doksan üç milyon doları öderiz. Faiz yükünden elli milyon dolarlık kurtuluruz.”Ve onun üzerinden daha rahat bir transfer operasyonu yaparız. Başarısız oldu. Otuz milyon dolar sadece burada toplanabildi. Faz 2’ye geçildi, ikinci bölüm. Bu olmadı çünkü ikinci projeye geçildi. İkinci projede on beş dönümlük araziye, Dikilitaş’taki artı beş dönüm kullanım hakkı alındı ve bunun üzerine bir proje yapılıyor. Bu projede de şöyle bir şey var: Şimdi bu projede yapılacak, buraya Emlak Konut’la beraber gayrimenkul operasyonunun projesinin yapılan çalışmasının şöyle bir şeyi var: Beşiktaş, buradan elde ettiği parayla zaten borçlarını ödeyecek.Beşiktaş burada alıp, bunu Sayın Başkan’ın veya yöneticilerin menfaat ettiği, elde ettiği bir durum yok. Zaten bak, ben maddeleri gördüm, maddeler çok açık zaten. Maddeler diyor ki; buradan alınan para şuraya gider, buradan alınan para buraya gider. Net şekilde belirtiliyor zaten.Yani burada Sayın Başkan’a eğer bu teveccüh gösterildiyse, başkanlık makamına ikinci kez üst üste oturtulduysa genel kurul üyelerinin oylarıyla beraber, bu konuda da güvenilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sayın Başkan Serdar Adalı da Süpermen değil. İki yüz elli milyon dolar koyayım, doksan milyon dolar vereyim...Evet, mesela yaptığı hatalar da var. Mesela örnek veriyorum; Hüseyin Yücel’in bir projesi vardı. “Kırk beş kişiden ikişer milyon dolar toplayacağım, doksan milyon dolar elde edeceğim, parayı ödeyeceğim” dedi.Mesela bu da ayrı bir proje ama burada Sayın Başkan eğer Serdal Adalı olduysa, pazar günü ben kendisinin desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Yani ilk projede zaten istediği olmadı, ikinci projede de istediği olmadı. O zaman yani beklenti nedir? O zaman hiçbir şey satmayalım, her şey elimizde kalsın. Küçük, minimal bir şekilde devam edelim. Hedefimiz üçüncülük, dördüncülük olsun. Bu mu isteniyor yani?Burada Sayın Başkan’ın yapacağı konuşma çok değerli olacak, bugün de zaten önemli detaylar verdi, paylaştı. Beşiktaş’a burada bir tapusunu geliştiriyorsa, oradan elde ettiği gelirle de başka yerde tapu da kazandırmak zorunda ve bunu da yapacağını söylüyor yönetim. Yani bu yönden de değerli.Beşiktaş, dediğim gibi, pazar günü şunu oylayacak: Biz yeni sezonda Galatasaray’la mı yarışacağız, yoksa Samsunspor’la mı yarışacağız? Net şekilde benim açımdan böyle.Ben çünkü dediğim gibi projeyi de gördüm, maddeleri de gördüm. Burada hani yönetimi savunmak gibi bir şeyim yok. En çok eleştirenlerden biri benim. “Sol beke niye transfer yapmadınız?” diye çok kez burada eleştiride bulundum. Çok telefon aldım, yani belki de kulüpten en çok telefon almış basın mensubu da olabilirim.“Ya Gökmen, niye destek vermiyorsun genç oyunculara?” falan... Özellikle “hikâye” dediğim için çok eleştirildim, yani genç oyuncu operasyonuna. Böyle bir durum var. Ama yani Beşiktaş, eğer yeni sezonda ayakları daha yere sağlam basan, mali olarak, ekonomik olarak bir takım olmak istiyorsa, bu projeleri geliştirmeli ve yapmalı. Galatasaray yapıyor bunu ya."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..