• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Beşiktaş'ı konuşmaya gerek yok"

Aaryan

Forum Üyesii
ArmaSports YouTube kanalında konuşan Hakan Gündoğar, Beşiktaş'ın ulusal medyanın gündeminde geriye düştüğünü belirterek, kulübün artık ulusal basında zorunluluktan konuşulduğunu ifade eden açıklamalarda bulundu. Hakan Gündoğar şu sözleri kullandı: "TRT Spor, A Spor ve HT Spor televizyonunuzu açtığınızda görebileceğiniz spor kanallarından 3 tanesini size saydım, haber bültenlerinde ve programlarında şöyle bir durum göze çarpıyor: "Biraz da Beşiktaş konuşalım" Beşiktaş artık o noktaya geldi ki, bugün maçı olmasına rağmen yayın öncesinde "Beşiktaş'ı konuşmaya gerek yok" dedim. 43 yaşındayım, 43 yıldır Beşiktaşlıyım. Şu anda ulusal medyada Beşiktaş'a bir dakika ya da bir buçuk dakika ayıp olmasın diye yer veriliyor. Biraz bunu düşünün, üzerine kafa yorun. Dün bir haber çıktı, haberi yapan Sercan Dikme, çok başarılı bir gazeteci. Haberde şunu şöyleydi: "Şu kalıyor, bu kalıyor, hoca şunun kalmasını istedi..." Beşiktaş’ta hiçbir şey yok çünkü. Beşiktaş'ın üçüncülük şansı var ama ne ben inanıyorum, ne Serdar Adalı inanıyor, ne Solskjaer inanıyor, ne de futbolcular inanıyor. Burada "ben" derken kendimi bir taraftar olarak kastediyorum. Kimse inanmadığı için Beşiktaş’ın bir haber değeri yok." duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.