• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Beşiktaş'ın hocası olmak benim hakkım"

Aaryan

Forum Üyesii
Murat Özarı;St. Patrick's Athletic maçı var. Solskjaer ile yollar ayrıldı. Oktay Derelioğlu teknik direktör olarak takımın başına geldi. Senaryo yazıyoruz. Hayat senaryo ile geçiyor.Oktay Derelioğlu;Aslında senaryo değil olması gereken o... Neden olması gereken o? Ben kendimi kanıtladım. Ben Makedonya'da Gostivar'ı namağlup şampiyon yapmış, Avrupa'daki tek Türk hoca benim...Hiç kimse kaale almadı. Hiçbir şekilde önemsenmedik. Neden? Önümüz kesiliyor çünkü bazı şeylerden dolayı. Ama Allah büyük, bir şekilde geleceğiz. Bugün geçmişinde kariyerli olup, 40-50'li li yaş arasında başarı elde eden, tek kariyerli oyuncusu, teknik direktörü benim ve aç teknik direktörü benim. Bu kadar net söylüyorum...Murat Özarı;Herkes duysun, Oktay Derelioğlu diyor ki! Şu anda Solskjaer'in yerine benim teknik direktör olmam lazım. Hak ediyorum. Oktay Derelioğlu;Pro Lisanssa bende de var. Kariyerime bakılırsa çok büyük takımlarda çalışmadım. Bizi tercih edenlerle çalıştık. En son başarımızda ortada. Bunda gocunacak bir şey yok. Övülecek bir şey var. İki takım çalıştıranlar ortaya çıkıyor. Bizim cv'miz ortada. Taraftarın da bize ne kadar gönülden bağlı olduğunu biliyorum. Gerçek Beşiktaşlı taraftarlar ama tabii Beşiktaş'ın bünyesindeki içinde olan kişiler devamlı önümü kesiyor benim. Müzeye bile benim formamı yeni koydular biliyor musun? Baskılar yüzünden. Avrupa Kupaları'nda en çok gol atan oyuncusu ünvanı olan daha yeni formamı müzeye koydular. Geçen gün Orkun'ın gelişinde klip yapmışlar. Allah'ını seversen klipte oynayan kişilere bak. Pascal Nouma. Ben yokum. İlhan Mansız bile benim kariyerimin Beşiktaş'taki yanına bile gelemez de baktığında. Hadi İlhan Mansız'ı oynattılar da Pascal Nouma nedir ya!Duhuliye.com

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.