Aaryan
Forum Üyesii
Spor yorumcusu Ali Ece, Youtube Vole Programı'nda Beşiktaş'ın sezon sonu değerlendirmesi ve kırılma noktasını ele aldı.Ali Ece:Kırılma anı değil ama Galatasaray'a karşı 5-0 kazanmanın o rahatlatıcı bir etkisi vardı o maçtan sonra da söylemiştim.Asıl kırılma noktası Hasan Arat hayal kırıklığı. Bu kadar Süleyman Seba'dan bahsettin, sezonun ortasında başkanlığı bıraktı.Maccabi maçını kaybetmek benim zaten ruhsal açıdan kırılmam. Avrupa'dan devam eder diyor musun? Penaltıyı kaçırdı İmmobile o Orada Mert Günok'un yüz ifadesi vardı. Ben kendimden çok Mert Günok'a üzüldüm. Çünkü ben tamamen koptum, resimden çıktım. Yani artık üzülmenin ötesine geçtim orada. Kırılma anı bir de Gabriel Palusta'nın Gaziantep maçında sakatlanma anı var. O vakte dakikaya kadar, o maçı Beşiktaş kazansa Beşiktaş Lucescu'dan beri en iyi lig başlangıcını yapacaktı. Gaziantep'ten son dakika gol yemese zaten iyiydi.Ama yılın olayı Divan Kurulu'ndaki rezillik Tevfik Yamantürk ve Hasan Arat'ın karşılıklı rezilliği. duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..