• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Beşiktaş'ta Chamberlain'den güzel haber...

Aaryan

Forum Üyesii
Performansının artış gösterdiği dönemlerde geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonu kapattığı belirtilen Chamberlain, iyi giden tedavi süreciyle sahalara dönmek için sabırsızlanıyor. Duhuliye'nin edindiği bilgiye göre; sahalardan uzak kalan İngiliz futbolcu tekrar formasına kavuşmak, yeşil sahalara dönmek için doktorlarının tedavi programını harfiyen uyguluyor. Sözleşmesinin dondurulma teklifini, doktorlarla görüşerek kabul etmeyen İngiliz oyuncunun yakın çevresine “Ben bu şekilde para kazanmak istemiyorum. Oynayarak takıma katkı sağlamak istiyorum. Yakında antrenmanlara çıkarak kaldığım yerden devam etmek istiyorum” dediği öğrenildi. Nisan ve Mayıs ayındaki maçlarda, rekabete girerek forma kapmayı hedefleyen Chamberlain’in sezonun son iki ayında maç eksiğini kapatarak kamp dönemine formda girmeyi planlıyor.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.