• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Beşiktaş’ta Solskjaer’in Rashford modeli: Mustafa Erhan Hekimoğlu

Aaryan

Forum Üyesii
Crossover Sports programında konuşan Umut Öztürk ve Mustafa Demirtaş, Beşiktaş’ın genç futbolcusu Mustafa Erhan Hekimoğlu ile teknik direktör Solskjaer’in ilişkisini değerlendirdi. Umut Öztürk: “Mustafa Erhan Hekimoğlu’nda kadronun içerisinde bu kadar yamalı parça varken ısrar edebilmesi bence Solskjaer adına güzel bir şey. Ki dün ilk 11'de başlatmadı. Yani aslında başlangıç planından da geriye attı biraz Mustafa Erhan Hekimoğlu'nu." Mustafa Demirtaş : “Yani ben bunu bekliyordum. Solskjaer'in oyun tarzına bakılınca Mustafa Erhan'ın çok ciddi süreler vereceğini bekliyordum. Hatta bir yerde denk geldim, Mustafa Erhan kendisine de söyledim bunu; ‘Hazırlan’ dedim. Yani Solskjaer seni sever, o da çok beklemiyordu o zaman ama sonrasında haklı çıktım. Çok seviyor böyle direkt hücumlarda fiziğini kullanan kanat forvetleri. Rashford da en iyi dönemini herhalde Solskjaer zamanında yaşamıştır. Martial özellikle. Bu tip kanat forvetleri çok seviyor zaten. Mustafa'dan da tip bir kanat forvet yaratmayı istiyor. Bence gelecekte tipik pivot da oynayabilir etrafında." Umut Öztürk: “Onu diyecektim, Mustafa Erhan-Solskjaer ikilisine baktığımız zaman daha merkezde kullanmasını beklerdim ben Solskjaer'den.” Mustafa Demirtaş: “O belki deneyimle alakalı bir şey. Şimdi günün birinde oraya doğru kayacaktır. Daha doğrusu iki pozisyonda oynayan bir oyuncu olacaktır. Ama ben daha kestirme yol olarak görüyorum. Kanat forvette Beşiktaş'ta süresi daha fazla olur." duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.