• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Boyun ve gıdı germe operasyonu sonrası Safiye Soyman'dan açıklama

Alyssa

Forum Üyesii

Nişantaşı'nda görüntülenenve doktora pansumana geldiğini söyleyen Safiye Soyman, "10 gün önce ameliyat oldum, boyun ve gıdı gerdirme. Pişman değilim, genç kız gibi oldum. Baya kesip biçti ve aldılar" dedi.

"20 YIL GENÇLEŞTİM"

Estetik sonrası neşeli hali dikkat çeken sanatçı, "Faik Bey çok memnun bu durumdan. En az 20 yıl geriye gittik. Bu yeni son sistem, o büyük ameliyatlardan değil. Çok mutluyum bütün hanımlara tavsiye ederim. Hemen böyle dişçiye gider gibi iki saate yapılan bir operasyon" ifadelerini kullandı.

"SANATÇININ YAŞI OLMAZ"

Yaşlanma korkusu olmadığını ancak sahneye çıktığı için seyirciye olan saygısından operasyon yaptırdığını vurgulayan 62 yaşındaki şarkıcı, "Sanatçı yaş almaz, sanatçının yaşı olmaz. Onun için biz de böyle halkımıza ve kendimize saygımızdan dolayı, görüntümüzle, giyimimizle bu şekilde çıkmalıyız onların karşısına. Ses sanatçısı sahneye çıkıyorsa kendine bakmalı" şeklinde konuştu.

"FAİK BEY DE GEREĞİNİ YAPTI, BEN DE YAPTIM"

11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra kendisinin de olası bir İstanbul depremi nedeniyle korku yaşadığını anlatan Soyman, bölgeye yaptığı yardımları ise saklı tuttuğunu söyledi.

Alıntı Metni

"KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK"

Ünlü şarkıcı, yaşadığı deprem korkusunu ise "Akşamları eve gidip yatamıyorum. Gidip kızımda kalıyorum. Güveniyorum oturduğum eve ama yine de insan endişe duyuyor. Korkunun ecele faydası yok" sözleriyle dile getirdi.

Safiye Soyman ile Faik Öztürk'ün 'dolandırıcılık' davasında karar!, 'Hastalanmadan önce oğlum Harun'la Amerika'ya gitmiştik'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

gulsen06

Bayan Üye
Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.