• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Bu kadronun ligi 3. bitireceğini düşünüyorum...'

Aaryan

Forum Üyesii
Metin Tekin konuşmasında şu cümlelere yer verdi. ‘Bu sene şampiyonluk yarışı değil, oluşturulmaya çalışılan bir Beşiktaş var. Hiç de kolay olmadığını yeni yönetim de bunu görmeye başladı. Benim meşhur bir lafım var: ‘kolay değil.’ Samet Aybaba kullanış bu lafı. Bu kararların şu ana kadar transfer organizasyonlarında, Adana Demirspor’dan Svensson hariç -ki, çok da beğendiğim, katkı sağlayacağını düşündüğüm bir oyuncu değil. Bunun dışında bir transfer yapamadı. Kamuoyundan, Beşiktaşlılardan bir transfer talebi var. Ben şunu söylüyorum; ‘evet şu ana kadar verdiğiniz ipuçları çok umutlandırıcı olmayabilir, ama bu organizasyon, yani Samet Aybaba’yı da katarak, Hasan Arat ve yönetimi, esas ölçüsünü, yarış ölçüsünü seneye taşımak zorunda. Türkiye Kupası ve lig üçüncülüğü… Önünüzde 15 maç var. 3 Maçta 1 puan alındı, 3 maçta gol atılamadı. Bütün bu parametreleri görüyorum. Şunu da söylemek lazım, Fernando Santos geldi, ben Santos’un Fenerbahçe’yi, Galatasaray’ı geçmesini beklemiyorum ama bir, üçüncülük yarışı var ligde, bir de kupa var. Bu kupaya, iddialı, talepkâr olacak. İki, Beşiktaş, Trabzon, Rize ve Antalya yarışında, bunların önünde bitirecek. Türkiye Kupası’nı alır veya almaz, ama esas ölçü, Trabzonspor, Rizespor ve Antalyaspor kadrosunu düşündüğümüzde, Beşiktaş kadrosu bu takımları geçmeli. Her ne kadar istenilen kadro kalitesi olmasa da ben bu kadronun, bu üç takımın önünde bitirecek kadro olduğunu düşünüyorum…’ dedi… | Duhuliye

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.