zeynepsahinturk
Forum Üyesi
27 Temmuz 2026 Pazartesi günü, gökyüzünde kesinleşen Güneş-Plüton karşıtlığı ve Ay Düğümlerinin aks değiştirmesi, gurur, özlem ve krizleri aynı anda tetikliyor. Bugün içlerindeki ses daha fazla sessiz kalamayan ve "o mesajı" aniden atacak 4 şanslı (veya kararlı) burç öne çıkıyor
Koç Burcu (Sabırsız ve Net)
Bugün Ay Düğümlerinin Kova aksına geçişiyle sosyal çevreniz ve gelecek hedefleriniz tamamen tetikleniyor. İçinizde tuttuğunuz, ertelediğiniz o cümleyi daha fazla saklayamayacaksınız. Akşam saatlerine doğru gurur yapmayı tamamen bir kenara bırakarak, doğrudan ve filtresiz bir "Konuşmamız lazım" veya "Özledim" mesajı atacaksınız.
İkizler Burcu (Zihinsel Patlama)
İletişim alanınızda parlayan Güneş ve Jüpiter, Mars’ın da burcunuzdaki ateşiyle birleşince zihninizi durdurulamaz bir hızla çalıştırıyor. Günlerdir yazıp yazıp sildiğiniz o uzun mesajı, bugün anlık bir cesaret patlamasıyla tek seferde göndereceksiniz. Üstelik karşı taraftan da beklemediğiniz kadar hızlı bir yanıt alma şansınız yüksek.
Terazi Burcu (Buzları Eriten Adım)
İlişkilerde uyumu ve dengeyi aradığınız bir gündesiniz. Aradaki mesafelerden veya kırgınlıklardan sıkıldığınız için köprüleri yeniden kurmak isteyeceksiniz. Karşı tarafın adım atmasını beklemek yerine, nostaljik ve flörtöz bir hatırlatmayla ilk yazan siz olacaksınız.
Yengeç Burcu (Duygusal Tepki)
Güneş-Plüton karşıtlığının yarattığı ruhsal baskı nedeniyle duygularınızı içinize atmakta zorlanıyorsunuz. Gün boyunca eski bir anının veya fotoğrafın aklınıza gelmesiyle derin bir özlem duyabilirsiniz. Akşam saatlerinde "Aklıma geldin, sadece sesini duymak/nasıl olduğunu bilmek istedim" minvalinde oldukça korumacı ve sıcak bir mesajı telefonda görebilirsiniz.