• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Cemal Can Canseven'in Çeşme'deki yeni evi gündem oldu!

Artur

Forum Üyesii

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor yarışmasında elde ettiği şampiyonluğun ardından hayran kitlesini arttıran Cemal Can Canseven, hızla yükselen takipçi sayısıyla da adından söz ettiriyor. Sosyal medyaı aktif kullanan Canseven'in, Instagram'da 3.5 milyon takipçisi bulunuyor.

Modellik ve influencer'lık kariyerlerinin yanı sıra Mart 2021'de 'Kahraman' adlı single'ını müzikseverlerin beğenisine sunan 28 yaşındaki fenomen, aynı yıl popçu Aleyna Tilki ile birlikte 'İşte Bu Benim Masalım' dizisinde rol aldı.

ÇEŞME'DEKİ YENİ EVİNİ GÖSTERDİ

2020 yılında katıldığı Survivor'da şampiyon olan ve 500 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olan Cemal Can Canseven, şimdi de Çeşme'deki yeni eviyle gündem oldu. Çeşme'den ev alan ünlü ismin yeni evi ağızları açık bıraktı.

"MİMAR CEMAL BEY"

Sosyal medya hesabından eviyle ilgili paylaşımlar yapan Cemal Can Canseven 'Mimar Cemal Bey yapacağı dekorasyonları düşünüyor" notunu düştü.

Takıntılı hayrana korumalı önlem! 'Bir süre böyle takılacağım'

"BEKLE BENİ ÜMRANİYE"

Evinin dış görüntüsünü de takipçileriyle paylaşan ünlü isim araştırmalara göre Çeşme'de tüm mobilyaların ekstra pahalı olduğunu dile getirdi. Canseven paylaşımınında; "Bekle beni Ümraniye Mobilyacılar Çarşısı" ifadelerini kullandı.

Survivor şampiyonu Cemal Can'dan Nisa açıklaması

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.