• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Eğitim haberciliği ders olacak

omeralt

Forum Üyesi

TÜBİTAK tarafından desteklenen ‘Türkiye’de eğitim haberciliği ve eğitim haberciliğinin geliştirilmesi projesi’ kapsamında bu haber türünde uzmanlaşmak isteyenlerin ihtiyaç duyacağı akademik altyapının oluşturulabilmesi amaçlandı. Doç. Dr. Alaaddin F. Paksoy ile Doç. Dr. Hakkı Kahveci tarafından yürütülen projede alanda ilk olan “Teori ve Pratikte Eğitim Haberciliği” kitabı da yayımlandı. Kitap, seçmeli ders olarak okutulması planlanan eğitim haberciliği dersinin kaynağı olacak. Ayrıca proje kapsamında Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’nde Eğitim Haberciliği Paneli düzenlendi. Eğitim gazetecilerinin, öğrenciler ve akademisyenlerle bir araya geldiği panelde medyanın bakışından haberlerin somut etkilerine kadar birçok konu tartışıldı.

Panele katılan Milliyet Gazetesi Eğitim Servisi Müdür Yardımcısı Ozan Ömer Kadüker de, “Türkiye’de düzenli olarak eğitim sayfaları yapan ilk gazete olan Milliyet için eğitim her zaman önemliydi. Abbas Güçlü, bu alanın Türk medyasında yaygınlaşması için çok emek verdi. Biz de rutinin dışına çıkarak özel haberlerle eğitimi Türkiye’nin gündeminde tutmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Leon

Forum Üyesii
Paylaşım için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.