• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Ekin Koç: Vakit buldukça İstanbul'dan kaçıyorum

Alyssa

Forum Üyesii

Oyuncu Ekin Koç, geçtiğimiz aylarda Taksim İKSV binasında düzenlenen ve sunuculuğunu Cem Davran’ın yaptığı Sinema Yazarları Derneği'nin (SİYAD) 55. Yılın En İyileri Ödül Töreni’ne katılmıştı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ekin Koç, “Burada iki film ile birlikte olmak güzel. Bu tarz organizasyonları seviyorum. Tanıdığım insanları uzun süre görmeyince böyle yerlerde denk geliyorum” demişti.

EVLİLİK AÇIKLAMASI

Muhabirlerin, Ukraynalı model sevgilisi Irina Lunkova'yı sorarak; “İlişkiniz nasıl gidiyor? Uzun süredir sizi yan yana görmedik" demesi üzerine Ekin Koç, "Gayet iyi gidiyor bence. Evlilik ile ilgili bir düşüncemiz yok şimdi” diye konuşmuştu.

‘Yönetmenin tercihi’

"İSTANBUL'DAN UZAKLAŞMAK İSTİYORUM"

31 yaşındaki Ekin Koç, son olarak önceki gece Asmalımescit'de objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

Tatil sorusuna da cevap veren Koç; "Tatilimi yaptım, geldim. İstanbul'dan uzaklaşmak istiyorum. Vakit buldukça İstanbul'dan kaçıyorum" şeklinde konuştuktan sonra yoluna devam etti.

Ekin Koç: Yoğun bir tempoda çalışıyoruz

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.