• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Enis Arıkan ile Cihangir Ceyhan’ın ‘tatlı’ rekabeti!

Artur

Forum Üyesii

Programın yeni bölümüne, başarılı oyuncu Cihangir Ceyhan konuk olacak. Ceyhan, stüdyoya ‘tatlı’ bir sürprizle giriş yaparak herkesi şaşırtacak.

“AĞZIMIZ TATLANSIN”

Ekranların “semt abisi” olarak anılan Ceyhan, bu kez efendiliği ve tatlı sürpriziyle geliyor. Password’e bir tepsi baklava ile giriş yapacak olan Cihangir Ceyhan, “Hep hırs ile geliyorlar, ben istedim ki ağzımız tatlansın” diyerek yarışmaya tatlı bir başlangıç yapacak.

Tuğçe Tayfur'dan ağır gönderme! Açtı ağzını yumdu gözünü: Pitongiller tatilde

KAHKAHA DOLU ANLAR

Cihangir Ceyhan ile Enis Arıkan’ın aralarındaki tatlı çekişmeler, yarışma boyunca izleyicilere hem kahkaha hem de sıcak anlar yaşatacak. Özellikle yarışmacıların kelimeleri bir türlü bilememesi üzerine, Enis’in yarışmacısına kendi elleriyle baklava yedirdiği anlar şimdiden bölümün en çok konuşulan sahnelerinden biri olmaya aday…

1 MİLYON TL’LİK ÖDÜL HEYECANI

Final etabında 1 milyon TL’lik büyük ödüle bir adım daha yaklaşmak için yarışmacılar bu bölümde de kıyasıya mücadele edecek. Bakalım tatlı başlayan bu yarışma, finale kimleri taşıyacak?

Shine Medya yapımcılığında hazırlanan Password, yeni bölümüyle 23 Temmuz Çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.

İlker Aksum'dan bebeğiyle paylaşım! 'Hanım gel çay içek'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.