• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Eser Yenenler'den Berfu Yenenler'e: İnşallah ben uyuyunca telefonumu kurcalamıyorsundur!

Artur

Forum Üyesii

Candaş Tolga Işık'ın yayın yönetmenliğini üstlendiği Kafa Dergisi'nin yılbaşı partisi, önceki gece Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti. Gecede birbirinden ünlü isimler boy gösterdi.

Partiye katılanlar arasında 2019'da dünyaevine girip iki çocuk sahibi olan (Kuzey ve Mete) Eser-Berfu Yenenler çifti de vardı.

"ÜNLÜLER KARINA SÖZ VERDİM DİYOR"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Eser Yenenler (39), eşi Berfu Yenenler'in (28) performansını şu sözlerle değerlendirdi:

Alıntı Metni

"KİMSE KİMSENİN TELEFONUNU KURCALAMIYOR"

Muhabirlerin, "Birbirinizin telefonunu kurcalar mısınız?" sorusuna ise Berfu Yenenler, "İkimizin de telefonlarımıza baktığı oluyor. Uyuyunca kimse kimsenin telefonunu kurcalamıyor" yanıtını verdi.

Bunun üzerine Eser, "İnşallah ben uyuyunca telefonumu kurcalamıyorsundur. Yok ya. Biz o evreleri geçtik. Kuzey ile Mete karıştırıyor" diyerek kahkaha attı.

Berfu-Eser Yenenler çifti sahnede nikah tazeledi!
Berfu Yenenler: Bu yorum yüzünden bir daha mı depresyona gireyim?

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.