• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Haberler: Arda Kural'ın 'paralel evren' açıklaması ise şaşkınlık yaşattı

Artur

Forum Üyesii

'Emret Komutanım', 'Eyvah Kızım Büyüdü' ve 'Lise Defteri' dizileriyle tanınan Arda Kural (44), Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu. Bir döneme damga vuran oyuncu, kendisini iki farklı evrende yaşayan biri olarak tanımladı.

"ASIL EVRENDE KEL, GÖBEKLİ,EVLİ BİR ADAMIM"

Alıntı Metni

"ASLINDA 23 YAŞINDAYIM"

Arda Kural, "42 yaşıma geldiğimde belirli olgunluğa ve istediklerime kavuşacağım, sonra bıraktığım yerden 23'e devam edeceğim dedim. Şu an 23 yaşındayım aslında" sözleriyle dikkat çekti.

Büyükçekmece'de Arda Kural'ın olaylı gecesi!

"TİNERCİ ARKADAŞLARIM VARDI"

Sokakta yaşamayı sevdiğini dile getiren Kural, "Sokakta yaşamak, acılar çekmek benim hayranlığım. Varoş bir hayattan geldiğim için sokakta kalmak ve acı çekmem hoşuma gidiyordu. Yaşadıklarım beni olgunlaştırdı. Anlatacak anılarım oldu, sokakta tinerci arkadaşlarım vardı" şeklinde konuştu.

"ÇOK ZORLANDIM, PES ETTİM"

Alıntı Metni

"EN BÜYÜK KORKUM YALNIZ KALMAK"

Hayatı boyunca korkularıyla yüzleştiğini vurgulayan ünlü isim, "En büyük korkum değer verilmemek ve yalnız kalmak. Sokakta kaldığım dönem mutluydum, yalnız değildim" dedi.

"YILDIZ ASYALI İLE KISKANÇLIK YÜZÜNDEN AYRILDIK"

Yıldız Asyalı ile olan ilişkisinin kıskançlık yüzünden bittiğini açıklayan Kural, "Bana aşık olan kadın hayranlarımı kıskandı. İlişkimiz hayranlarımın sevgisi nedeniyle bitti. Yıldız'ın kıskançlığı ilişkimizi bitiren şey oldu" şeklinde konuştu.

Arda Kural: Tek taraflı bir aşk yaşadım, şeytani bir şey!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.