• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Haberler: Begüm Öner’in ilginç hobisi duyanları şaşkına çevirdi! 'Bu yönümü çok sonradan keşfettim'

Artur

Forum Üyesii

Begüm Öner’in ilginç hobisi duyanları şaşkına çevirdi. Güzel oyuncu, doktor raporlarını okuduğunu ve kendisine gelen yakınlarına bu konuda kimi zaman yardımcı olduğunu söyledi.

"OYUNCU OLMASAM DOKTOR OLURDUM"

Tıp dünyasına meraklı olduğunu ancak sağlık konusunda evhamlı biri olmadığını dile getiren Öner, "Belki oyuncu olmasam doktor olabilirdim. Doktorluk biraz özel ilgi alanım gibi" dedi.

Ceyhun Fersoy ile Begüm Öner darp edilmişti! Yasadıkları dehşeti böyle anlattılar

"YAKINLARIM HASTA OLDUĞUNDA BANA SORUYOR"

Alıntı Metni

"MAKALELER VE TEZLERİ OKUYORUM"

34 yaşındaki oyuncu, "Bu yönümü çok sonradan keşfettim, tabii oyunculukta memnunum ama gerçekten hobiden öteye değil bu durum. Makaleler okumaktan ve insanların yazdığı tezleri incelemkten keyif alıyorum" ifadelerini kullandı.

Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy'un eğlenceli tatili

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.