• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERLER: Demet Evgar'ın paylaşımına hayranlarından yorum yağdı!

Artur

Forum Üyesii

Rol aldığı projelerdeki başarılı oyunculuğuyla ekranların sevilen isimleri arasında yer alan oyuncu Demet Evgar, geçen geçtiğimiz sene mart ayında 6 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, Mavi adını verdikleri kızlarına ağustos ayında kavuşmuştu.

"SETLERİ ÖZLEDİM"

Evgar ile Babataş, son olarak Etiler'de görüntülenmişti. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Evgar, "Çok şükür her şey yolunda, setleri özledim, uzun zaman oldu. Biraz daha geç başlamayı düşünüyordum ama düşündüğümden daha erken olacak, yer alacağım proje izlemesi zevkli bir şey olacak" demişti.

Kızı doğduğundan beri ekranlardan uzak! Demet Evgar setleri özlemiş

KIZININ ODASINDAN PAYLAŞIM YAPTI

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve kızıyla vakit geçiren Evgar sosyal medyada da oldukça aktif. Son olarak kızı Mavi'ni odasından paylaşım yapan Evgar pozlarıyla dikkat çekti.

"KIZIMIN SARAYINDAN"

Siyah mini ve göğüs dekolteli elbisesiyle kızının odasında şekilden şekle giren ünlü oyuncu pozlarını "Kızımın sarayından" notunu düştü.Evgar'ın pozlarına "Çiçek ekmek gibisin", "Gereksiz bir paylaşım olmuş", "Ana fikri çözemedim", "Düşünsene annen Demet Evgar."

Demet Evgar'dan yeni ritüel!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.