• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Haberler: Hamdi Alkan EYT maaşını açıkladı

Alyssa

Forum Üyesii

Hamdi Alkan, önceki gün bir etkinliğe katıldı. Ünlü yönetmen, "Kadıköy'de iki tane müzik projemiz var, onlarla ilgileniyorum. Çok yakında güzel işlerimiz olacak. Kızım Zeynep'ten de bahsetmek istiyorum, kendisi çok iyi. İkinci ameliyatını oldu elinden ama yurt dışına yolladım bu gün. Tiyatro görüşmeleri var orada. Gitmesi gerekiyordu" dedi.

Takıları dikkat çeken Hamdi Alkan, "Yeni işim. Yabancıların ilgisi çok fazla. Veriyoruz biz de bir şeyler" diyerek güldü.

EMEKLİ MAAŞI 7600 TL

EYT'ten emekli olan 56 yaşındaki ünlü isim, "7600 TL maaş alıyorum" açıklamasını yaptı.

Eski eşler bir araya geldi! 'Bu tablo ben ve kardeşim için çok değerli'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.