• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERLER: Oyuncu Bestemsu Özdemir estetik yorumlarına tepki gösterdi!

Artur

Forum Üyesii

Bestemsu Özdemir, Nişantaşı City's'de görüntülendi. Giyim tarzı ve çantasıyla dikkat çeken oyuncu, "Bir moda danışmanınız var mı?" sorusuna yanıt verdi.

"EN ÇOK HARCAMAM DERİ CEKET VE AYAKKABI"

Alıntı Metni

Özdemir, "Bu tarzı yeni mi oluşturdunuz?" sorusuna, "Kalem etek giyip de çıkabiliyorum, günlük modumla alakalı. Topuklu ayakkabı seviyorum. Spor ayakkabı benlik değil" ifadelerini kullandı.

Bestemsu Özdemir korkuttu! Hastalığı mı nüksetti?

"16 YAŞINDAKİ FOTOĞRAFIMA 'ESTETİK' DENMESİ KOMİK"

"Estetik yaptırmıyorum çünkü oyuncu mimiksiz olmaz" sözlerinden sonra eski fotoğrafı ortaya çıkan Özdemir hakkında "Estetik yaptırmış!" yorumları dikkat çekmişti.

Ünlü oyuncu, "Sadece dişlerimi yaptırdım. Dudaklarım o yüzden bir tık öne çıktı. 16 yaşındaki fotoğrafımı koyup, 'Estetik yaptırdı' demeleri komik. Şu an 32 yaşındayım, yüzüm değişiyor. Annem ortada ona benziyorum. Estetik yaptırmadığım belli. Mimik yapabiliyorum. Estetik yaptırmadım, yaptırmayacağım" ifadelerini kullandı.

Bestemsu Özdemir, adının anıldığı meslektaşı Burak Deniz2le ilgili soruları ise "Kolay gelsin, iyi günler diliyorum" diyerek cevapsız bıraktı.

Burak Deniz'in pozu gündemde! Bestemsu Özdemir ile aşk iddiası

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.