• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Haberler: Ozan Doğulu'dan Hera ile boy farkı için ilk açıklama

Nova

Forum Üyesii

Hera ve Ozan Doğulu, Yeniköy’de bir mekanda 80’ler konseptli parti organize etti. İkilinin doğum günü partilerini birleştirerek kutladıkları etkinliğe, ünlüler akın etti. Beren Saat-Kenan Doğulu çifti, Cem Belevi, Fatih Ürek, Burak Kut, Ayşe Özyılmazel, Önder Öztarhan, Ümit Davala-Başak Davala çiftinin katıldığı partide renkli görüntüler ortaya çıktı. Eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

"O DÖNEMLERDE DE BÖYLEYDİM"

Parti öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çiftten Ozan Doğulu, “Ben bu sene doğum günümü kutlamayacağım normalde. Hera ile aramızda üç hafta gibi bir ara vardı. Hatta benim küçük kızımın da doğum günü iki gün önceydi. Hera’nın doğum gününü kutlayamamıştık yoğunluktan dolayı, hepsini bir arada kutlamak istedik. Hera böyle güzel bir sürpriz yaptı, 80’ler konseptli. Ailemizle beraber kutlayacağız. Ben o dönemlerde de zaten böyleydim; böyle giyiniyordum, göz makyajım hariç. Yaşımı söylemek istemiyorum ama bu yaşa kadar geldiğim için şükrediyorum. Sözü de Atina’ya (Hera) bırakıyorum” dedi.

Hera ise “Güzel bir parti bizi bekliyor. Konseptimiz 80’ler. Herkes ona göre giyindi” dedi.

"GERİZEKALILAR DÜYE DÜŞÜNÜYORUM"

İkili, geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir davette boy farkı nedeniyle dikkatleri üzerine çekmişti. Basın mensuplarının “Boy farkı hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna Doğulu, “Geri zekalılar diye düşünüyorum. Aşık olmanın boy ile alakası var mı? Boyum minyon tipli biri gibi. Ben uzun boylu birini buldum” cevabını vererek güldü.

'YENİ BİHTER' SORUSU!

Kenan Doğulu ile eşi Beren Saat, çıkışta basın mensuplarının sorularına karşı araçlarını mekana sıfır yanaştırdı. "Aşk-ı Memnu yeniden çekilecek ve Bihter karakterini de Farah Zeynep Abdullah oynayacak. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusuna Saat, cevap vermeden aracına bindi.

Hera: Ozan 'beni toprağa sen gömeceksin' dedi, 'Çocuk yapmak için evliliği beklemem'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Tugbu

Forum Üyesi
Bayan Üye
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.