• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERLER: Rafet El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop'dan çarpıcı açıklamalar!

Nova

Forum Üyesii

Tuğba Altıntop, Ensonhaber’in YouTube kanalında İlker Koç’un sorularını cevapladı. 1996 yılında nikâh masasına oturduğu şarkıcı Rafet El Roman ile 2003'te olaylı şekilde yollarını ayıran Altıntop, evlilik hayatına dair çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

"9 KERE EVLENDİM"

Eski Türkiye güzeli, “Resmi evlilik yapmadan imam nikâhın oldu mu?” sorusuna şu cevabı verdi:

Alıntı Metni

YENİDEN EVLENMEK İSTİYOR

Altıntop, yeniden evlenmek istediğini belirterek, "Allah izin verirse tabii ki resmi ve imam nikâh olmak kaydıyla aklımdaki kişiyle evlenirim” ifadelerini kullandı.

"BOŞANIRKEN 'KIZLARINI SATTI' DİYE MANŞET ATILDI"

46 yaşındaki ünlü isim, “Rafet’ten boşanırken 20 bin TL tazminat aldım. O zaman ‘Bu parayı da istemiyorum’ dedim. Çünkü velayetleri verdiğim için bir kızıma 10, öbürüne de 10 şeklinde yorumlanacaktı. ‘Kızlarını sattı diye manşet atılacak’ dedim. Gerçekten de öyle manşetler atılmıştı. Para ikili ilişkilerde hoş olmayan bir mevzu” dedi.

Tuğba Altıntop köpek saldırısına uğradığı günü anlattı!, 'Çocuklarım 'Bizi neden babama verdin?' diye sordu!'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.