• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Haberler: Yeni sevgilisi evli çıkmıştı! Selin Kabaklı sessizliğini bozdu!

Artur

Forum Üyesii

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile iş insanı Murat Özdemir, şubat ayında sürpriz bir nikahla evlenmişti. Özdemir'in, 2002 Best Model Güzeli Selin Kabaklı ile evliliği devam ederken Ebru Gündeş'le aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti.

Kabaklı, "Eşiniz sizi Ebru Gündeş'le aldattı mı?" sorusuna, "Ebru Abla umarım bana yaşattıklarını yaşamasın. Herkesin yolu açık olsun" yanıtını vermişti.

YENİ SEVGİLİSİ EVLİ BİR İŞ İNSANI!

Murat Özdemir'in kendisini Ebru Gündeş'le aldattığını öne süren Selin Kabaklı'nın, Yasin Ersin ile yeni bir aşka yelken açtığı öğrenilmişti. Kabaklı'nın iş insanı sevgilisinin, evli olduğu da ortaya çıkmıştı.

Ünlü model konuyla ilgili açıklama yapmazken, Ersin ise "Sadece kağıt üzerinde evliyim. Eşimle boşanma davamız 17 aydır devam ediyor. Birlikteliğimiz söz konusu dahi değil" diye konuşmuştu.

"HİÇBİR ZAMAN EVLİ BİR ADAMLA BERABER OLMADIM"

Yeni ilişkisinin basına yansımasının ardından eleştiri oklarının hedefi olan Selin Kabaklı, sessizliğini bozdu. Sosyal medya sayfasından açıklama yapan ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

"BENİ BELDEN AŞAĞI VURACAKSINIZ, ÖYLE Mİ?"

"Şimdi elinize koz geçtiğini zannedip kendinizce, o küçük gücünüzle bunu bana karşı kullandığınızı mı düşünüyorsunuz? Siz beni belden aşağı vuracaksınız, öyle mi? Peki... Kim kimin kocasını elinden almış, kimin kocası evinde eşiyle, çocuklarıyla mutluyken yuvası dağıtılmış, resmi nikahım ve mutlu bir beraberliğim varken elinde pastalarla mumlar üfletmiş; bunları göreceğiz. Benim ispatlarım var, belgelerle konuşacağız. Benim için aksini düşünen de belgelerle, ispatla gelecek çünkü ben öyle geliyorum. Pazartesi günü görüşeceğiz."

Eski eşi Ebru Gündeş'le evlenmişti! Selin Kabaklı, Bodrum tatilinde
Ebru Gündeş'ten düğün sonrası ilk paylaşım

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.