• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Hayatımda hiç sigara içmedim' demişti! Akciğer kanseri olan oyuncunun son durumu

Artur

Forum Üyesii

12 sezon boyunca yayınlanan The Big Bang Theory'de 2013–2017 yılları arasında rol alan Kate Micucci'nin akciğer kanserine yakalandığı ortaya çıkmıştı. TikTok'ta bir video yayınlayan 43 yaşındaki aktris, ameliyat olduğunu duyurmuştu.

"HAYATIMDA HİÇ SİGARA İÇMEDİM"

Alıntı Metni

Ölüm nedeni ketamin

"AKCİĞERİMDE LEKE TESPİT EDİLDİ"

Micucci, paylaşımının yorumlar bölümünde bir takipçisinden gelen soru üzerine hastalığının nasıl teşhis edildiğini de anlatmıştı: Kan tahlillerimde bir değerin normalden fazla yüksek olduğu belirlendi. Vücudumda yüksek oranda iltihap tespit edildi. Bir uzman doktora gittim ve yapılan testler sonucunda akciğerimde küçük bir leke tespit edildi.

"KANSERDEN KURTULDUM"

Başarılı bir operasyon geçiren ünlü oyuncu, 250 binden fazla takipçisinin bukunduğu Instagram hesabından yayınladığı açıklama ile son durumu hakkında bilgi verdi.

Alıntı Metni

Oyunculuğa ara vermişti! Emma Watson pişman oldu mu?

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.