• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Soru ? Hem evde hemde ofis için pc bakıyorum sizce hangi laptop daha iyi

hasankiremit

Forum Üyesi
Evde ve ofis işleri için bilgisayar bakıyorum biraz yazılım ve tasarım işi yapacağım çok ağır olmayan ama işimi görecek bir laptop lazım yazlığa giderkende yolda iş yapacağım olsun fikri olan yada kullanan var mı

meralkaş

Forum Üyesi
Bayan Üye
Kanka ben bir süredir Casper Nirvana Z100 kullanıyorum aile büyüklerim bile Casperı kullanıyor home ofis için gayet iş görüyor genelde işlemciside iyi ram ve depolama alanı da var o yüzden sistem hızlı açılıyor

meralkaş

Forum Üyesi
Bayan Üye
Yok ya ben Visual Studio Code - Android Studio ve biraz da Git kullanıyorum günlük geliştirme işlerinde sorun yaşamadım

meralkaş

Forum Üyesi
Bayan Üye
Ben ara sıra Photoshop ve Figma açıyorum çok ağır projeler değilse rahat çalışıyor ekranı da full hd olduğu için görüntü net

meralkaş

Forum Üyesi
Bayan Üye
Evet zaten ince ve hafif bir kasa var evde masada kullanıyorum ama gerektiğinde çantaya atıp götürmek de kolay

hasankiremit

Forum Üyesi
Anladım yani home ofis yazılım ve hafif tasarım işleri için yeterli diyorsun

meralkaş

Forum Üyesi
Bayan Üye
Aynen kanka Kod yazma ofis işleri Photoshop-Figma gibi tasarım uygulamaları için günlük kullanımda gayet yeterli bir laptop

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.