• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

İlişkileriyle sık sık gündem oluyor! İrem Derici: Genç erkeklerden hoşlanıyorum

Artur

Forum Üyesii

İrem Derici, hafta sonu Çeşme’de konser verdi. Alaçatı Kali Beach’te sahneye çıkan Derici’yi dinlemeye gelenler arasında popçu Bengü, eşi Selim Selimoğlu ve kızları Zeynep de vardı.

Programın başında sahneye davet edilen Bengü, birkaç şarkı söyledikten sonra eşi ve kızının yanına geri döndü.

Konser sırasında mekanda bulunan herkes eğlenirken, minik Zeynep sıkılınca cep telefonundan çizgi film izlemeye başladı. Zaman zaman anne ve babasının kucağında olan Zeynep, konserde olmanın aksine ailesiyle olduğu için eğleniyordu.

İrem Derici: Sevgilisi olan ağlasın!

"VAZGEÇTİM GENÇLERDEN"

Sevenlerinin karşısına bikini üstüyle çıkan İrem Derici, hareketli parçalardan oluşan bir repertuar sundu.

37 yaşında olduğunu ve başından bir evlilik geçtiğini dile getiren Derici, “Kendimden yaşça genç olan erkeklerden hoşlanıyorum. Niye bilmiyorum. Ama bazılarınız o kadar büyük gösteriyor ki geçenlerde 2003 doğumlu bir gence yürüyordum. 2003’te ben 16 yaşındaydım. Manyak mısınız ulan? Vazgeçtim gençlerden” yorumunu yaptı.

"BENDEN SELAM SÖYLEYİN AŞKLARIMA"

Sezen Aksu’nun “Ne kavgam bitti ne sevdam” parçasını söyleyen ünlü şarkıcı, parça içerisinde yer alan “Benden selam söyleyin bütün aşklarıma” sözlerine ithafen “Aşk geçmişim çok kabarık. Buradan eski aşklarıma selam söylemeye kalksam 3 hafta sürer” dedi.

Bir ara ateşli aşk parçalarına yer veren Derici, dinleyicilere “Yollu şarkılarını bilir misiniz? O kategoride bir liste yapıyorum her konserinde. Yakında dijital müzik platformlarında da bunu paylaşacağım. Gelmiş geçmiş en yollu, en şehvetli şarkılar olacak o listede” şeklinde konuştu.

İrem Derici'den aşkın tarifi!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.