Aaryan
Forum Üyesii
Beşiktaş’ta Ciro Immobile’nin geleceği merak konusu olurken, İtalyan yıldızın menajeri Marco Sommella’dan dikkat çeken bir açıklama geldi.Gazeteci Samet Çayır’ın sosyal medya platformu X üzerinden paylaştığı bilgiye göre, Sommella, İstanbul’a gelişinin Immobile ile ilgisi olmadığını ifade etti.Menajer Marco Sommella, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:“İstanbul'a geleceğim. Ancak Ciro için değil, başka bir takımla ve başka bir oyuncumla konuşmak için geliyorum. Ciro'nun 1 yıllık daha sözleşmesi var ve Beşiktaş’ta mutlu. Önümüzdeki yıl da %100 orada kalacak.”ÖZEL | Ciro Immobile'nin Beşiktaş'taki geleceği hakkında İtalyan golcünün menajeri Marco Sommella ile konuştum. Kulüp tarafından İstanbul'a çağırıldığına dair çıkan haberleri sordum ve şunları söyledi:"İstanbul'a geleceğim. Ancak Ciro için değil, başka bir takımla ve başka bir… pic.twitter.com/CWcQR75zZm— Samet Çayır (@Sametcayir) May 25, 2025Bu açıklamayla birlikte Immobile’nin Beşiktaş’taki geleceğine dair ortaya atılan ayrılık iddiaları da büyük oranda kapanmış oldu.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..