• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Immobile’nin menajerinden flaş açıklama!

Aaryan

Forum Üyesii
Beşiktaş’ta Ciro Immobile’nin geleceği merak konusu olurken, İtalyan yıldızın menajeri Marco Sommella’dan dikkat çeken bir açıklama geldi.Gazeteci Samet Çayır’ın sosyal medya platformu X üzerinden paylaştığı bilgiye göre, Sommella, İstanbul’a gelişinin Immobile ile ilgisi olmadığını ifade etti.Menajer Marco Sommella, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:“İstanbul'a geleceğim. Ancak Ciro için değil, başka bir takımla ve başka bir oyuncumla konuşmak için geliyorum. Ciro'nun 1 yıllık daha sözleşmesi var ve Beşiktaş’ta mutlu. Önümüzdeki yıl da %100 orada kalacak.”ÖZEL | Ciro Immobile'nin Beşiktaş'taki geleceği hakkında İtalyan golcünün menajeri Marco Sommella ile konuştum. Kulüp tarafından İstanbul'a çağırıldığına dair çıkan haberleri sordum ve şunları söyledi:"İstanbul'a geleceğim. Ancak Ciro için değil, başka bir takımla ve başka bir… pic.twitter.com/CWcQR75zZm— Samet Çayır (@Sametcayir) May 25, 2025Bu açıklamayla birlikte Immobile’nin Beşiktaş’taki geleceğine dair ortaya atılan ayrılık iddiaları da büyük oranda kapanmış oldu.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.